verbouwingen

 

Reijken Timmerbedrijf houdt zich ook bezig met verbouwingen en woninguitbreidingen zoals o.a. het verplaatsen van wanden, maken van doorbraken in bouwmuren, zolderindelingen (slaapkamer, washok, inbouwkasten ). Plaatsen van een dakopbouw en aanbouw behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Grachtenpand Amsterdam

Herstelwerkzaamheden in 300 jaar oude grachtenpand in Amsterdam. Na flinke waterschade in een souterainwoning aan de Amstel hebben wij alles wat schade op heeft gelopen in ere hersteld.

 

lijn

Grote verbouwing Leeuwenakker

Deze oude boerderijwoning van 200 jaar oud hebben wij van top tot teen verbouwd. Hier hebben we de inpandige draagmuren op de begane grond verwijderd en opgevangen met een staalconstructie om de leefruimte beneden te vergroten. De 1e etage wat voorheen een lege zolder was hebben we omgetoverd tot slaap etage met meerdere slaapkamers en badkamers. Hierbij hebben we rekening gehouden met de nostalgische uitstraling van dit oude pand en alle ambachtelijke details weer terug laten komen zoals alle sierlijsten en spanten en gordingen van de kapconstructie. 

 

lijn

Indirecte verlichting

Omschrijving project:

Plafondkoof met indirecte verlichting en spotjes voorzien van kooflijsten. 

 

lijn

kinderkamer steigerhout

Omschrijving project:

Kinderkamertje van steigerhout. Steigerhouten wanden met 2 deuren met boerenklinkstel en een gietijzeren stalraam met luikjes. Geheel afgetimmerd.

 

lijn

Verbouwing Bergschenhoek

Omschrijving project:

Hier hebben wij de buitengevel opnieuw geisoleerd en betimmerd met red cedar zweedse rabatdelen. Binnen hebben we 2 kinderkamers gemaakt en geheel afgetimmerd.

 

 

lijn

zolderbetimmering

Omschrijving project:

Zolderbetimmering met inbouwkasten en schuifdeuren en velux dakraam.

 

 

 

lijn

Carpoort Heinenoord

Omschrijving project:

Carpoort met rietendak. 

 

 


lijn