Grachtenpand

Herstelwerkzaamheden in 300 jaar oude grachtenpand in Amsterdam. Na flinke waterschade in een souterainwoning aan de Amstel hebben wij alles wat schade op heeft gelopen in ere hersteld.

Grote verbouwing Leeuwenakker

Deze oude boerderijwoning van 200 jaar oud hebben wij van top tot teen verbouwd. Hier hebben we de inpandige draagmuren op de begane grond verwijderd en opgevangen met een staalconstructie om de leefruimte beneden te vergroten. De 1e etage wat voorheen een lege zolder was hebben we omgetoverd tot slaap etage met meerdere slaapkamers en badkamers. Hierbij hebben we rekening gehouden met de nostalgische uitstraling van dit oude pand en alle ambachtelijke details weer terug laten komen zoals alle architraven en spanten en gordingen van de kapconstructie.

Indirecte verlichting

Plafondkoof met indirecte verlichting en spotjes voorzien van kooflijsten. 

Kinderkamer steigerhout

Kinderkamertje van steigerhout. Steigerhouten wanden met 2 deuren met boerenklinkstel en een gietijzeren stalraam met luikjes. Geheel afgetimmerd.

Verbouwing Bergschenhoek

Hier hebben wij de buitengevel opnieuw geisoleerd en betimmerd met red cedar zweedse rabatdelen. Binnen hebben we 2 kinderkamers gemaakt en geheel afgetimmerd.

Zolderbetimmering

Zolderbetimmering met inbouwkasten en schuifdeuren en een velux dakraam.